FR | NL

Service

Dienst na verkoop

Ook na de aankoop van uw auto kunt u op Garage Grommen rekenen. Garage Grommen zorgt voor het totale onderhoud.
Ook voor andere diensten kunt u bij garage Grommen terecht.
Op deze pagina vindt u een beschrijving van de activiteiten van onze dienst naverkoop

meer lezen >>

Verkoop tweedehandswagens

Bij ons kan u steeds terecht voor jonge, ongevalvrije occasies van allerhande merken, 
tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. 
Ons familiebedrijf dat reeds 40 jaar actief is, kan u een voortreffelijke service en vakkennis 
aanbieden door deze jarenlange ervaring.
Bij aankoop is er overname van uw wagen mogelijk. Alle wagens worden keurvrij afgeleverd met CarPass. 

meer lezen >>

Herstelling alle merken

Om uw auto te allen tijde piekfijn te houden en onnodig hoge kosten te vermijden, is het aangeraden om uw wagen geregeld binnen te brengen voor klein onderhoud en herstelling. Dit verlengt de levensduur en verzekert het waardebehoud van uw voertuig. De specialisten van Garage Grommen stellen steeds de juiste diagnose en bieden u de veiligste en voordeligste oplossing. Na onderhoud en herstelling bij Garage Grommen kan u opnieuw met een gerust hart de baan op gaan.

meer lezen >>

bandenservice & stockage

De band is de bepalende factor in het contact van uw wagen met de straat. Hier mag niet op kwaliteit bespaard worden. Talloze goedkope aanbiedingen op internet zorgen voor verwarring: wat is nu juist? Garage Grommen adviseert u over de juiste band voor uw voertuig en voor uw eisen en biedt u een eerlijk aanbod. Dit alles inclusief uitlijning en montage. En desgewenst kunnen uw banden ook bij ons in het bandenhotel de zomer of de winter doorbrengen.

meer lezen >>

Carrosserie

Het valt spijtig genoeg niet altijd te voorkomen: een beschadiging van uw wagen. Uitdeuken, repareren, spuiten, ... u kan steeds bij garage Grommen terecht. Wij zorgen ervoor dat u snel weer met de aanblik van uw wagen tevreden kan zijn. Vindt Garage Grommen voor u de juiste herstellingsmethode tegen de juiste prijs en handelt daarbij de hele zaak af, ongeacht of de verzekering moet betalen of u zelf.

meer lezen >>

Takeldienst

Onze takelwagen is professioneel uitgerust. Waardoor het bergen van een voertuig vlot, correct en professioneel verloopt. Ongeval of pech met uw wagen? Voor het takelen van uw voertuig is Takeldienst Grommen de meest geschikte partner. Kortom voor alle depannagediensten bent u aan het juiste adres op deze webstek.

meer lezen >>

Glasherstelling

Iedereen kent het probleem, vooral in de winter. Het voertuig voor u slingert een steen op uw voorruit, waardoor een sterretje ontstaat. Nu moet er snel gehandeld worden. Want als de voorruit nog niet gescheurd is, kan het sterretje meestal hersteld worden. Dan moet de hele voorruit niet gewisseld worden, wat u een dure herstelling of -in het geval van een omnium- de franchise uitspaart. Mocht een herstelling niet mogelijk zijn, verwisselt Garage Grommen natuurlijk de gehele voorruit.

meer lezen >>

Aircoservice

Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd dan uw airco in topconditie met onze airco service. Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Vele mensen weten echter niet dat elk aircosysteem in een wagen jaarlijks onderhouden dient te worden. Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Vele mensen weten echter niet dat elk aircosysteem in een wagen jaarlijks onderhouden dient te worden.

meer lezen >>