FR | NL

Services

Pneus

De band is de bepalende factor in het contact van uw wagen met de straat. Hier mag niet op kwaliteit bespaard worden. Talloze goedkope aanbiedingen op internet zorgen voor verwarring: wat is nu juist? Garage Modix adviseert u over de juiste band voor uw voertuig en voor uw eisen en biedt u een eerlijk aanbod. Dit alles inclusief uitlijning en montage. En desgewenst kunnen uw banden ook bij ons in het bandenhotel de zomer of de winter doorbrengen.

plus d'info >>

Glasherstelling

Iedereen kent het probleem, vooral in de winter. Het voertuig voor u slingert een steen op uw voorruit, waardoor een sterretje ontstaat. Nu moet er snel gehandeld worden. Want als de voorruit nog niet gescheurd is, kan het sterretje meestal hersteld worden. Dan moet de hele voorruit niet gewisseld worden, wat u een dure herstelling of -in het geval van een omnium- de franchise uitspaart. Mocht een herstelling niet mogelijk zijn, verwisselt Garage Modix natuurlijk de gehele voorruit.

plus d'info >>

Lakwerk

Het valt spijtig genoeg niet altijd te voorkomen: van een lakbeschadiging blijft bijna geen auto gespaard. Zodat u snel weer met de aanblik van uw wagen tevreden kan zijn, vindt Garage Modix voor u de juiste herstellingsmethode tegen de juiste prijs; en handelt daarbij de hele zaak af, ongeacht of de verzekering moet betalen of u zelf.

plus d'info >>

Véhicule de remplacement

Mobiliteit is vandaag de dag extreem belangrijk. Veel mensen zijn op een auto aangewezen. Een verblijf in de garage kan dus lastig worden. Niet zo bij Garage Modix, want er staat een vervangwagen voor u klaar om de tijd optimaal te overbruggen. Bij Garage Modix bent u altijd mobiel.

plus d'info >>